<body>

Xlash Cosmetics is een cosmetica fabrikant die ervoor zorgt dat je op een veilige en natuurlijke manier mooie, sterke en gezonde wimpers krijgt. Xlash is oorspronkelijk opgericht en ontwikkeld in Zweden, dat één van de meest gereguleerde landen op het gebied van gezondheidszorg en cosmetica heeft.

onze xlash producten

49.95
18.95

Trusted by

3,6 miljoen tevreden gebruikers wereldwijd

Een foto zegt meer dan duizend worden. Onderin de pagina zie je echte foto’s van onze klanten die Xlash Eyelash Serum hebben gebruikt en hun resultaten met ons hebben gedeeld.

Products you can trust, results that you can see!

Lange en sterke wimpers met Xlash wimperserum

  • Zichtbaar resultaat in minder dan 21 dagen
  • Veilige en wetenschappelijk bewezen formule
  • Effectiviteit bevestigd in tests

Wat is Xlash wimperserum? Het wimperserum zorgt voor een zichtbare verbetering van de lengte, dikte en sterkte van jouw wimpers. Het is een nieuwe formule die jouw wimpers verbetert en volume en extra uitstraling geeft.

Hoe is dit mogelijk? Xlash bevat essentiële eiwitten, vitaminen en mineralen die jouw wimpers verzorgen. Deze ingrediënten beïnvloeden de celvernieuwing en versnellen het groeiproces.

Wil je ook lange, sterke en mooie volle wimpers? Breng Xlash aan op je wimpers en zie de verandering in enkele weken.

92.4% van de gebruikers krijgen na enkele weken Xlash gebruik merkbaar dikkere en langere wimpers.

KOOP XLASH
xlash_top_woman

Welke resultaten kan ik met Xlash verwachten?

Xlash wordt wereldwijd door meer dan 3,6 miljoen tevreden klanten gebruikt. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen. Xlash heeft een bewezen concept dat jouw wimpers doen verbeteren op de volgende manieren:

eyelash-langer

40% LANGER

eyelash-voller

30% VOLLER

eyelash-sterker

20% STERKER

Ingrediënten die het verschil maken

Xlash wimperserum bevordert de groei van de wimpers met voedingsstoffen voor de haarfollikels. De toegevoegde essentiële eiwitten, vitaminen en mineralen beïnvloeden de celvernieuwing op een positieve manier en versnellen het groeiproces. Een ander positief effect door de toevoeging van mineralen is dat de wimpers ook dikker worden. Een beproefde methode met veel tevreden gebruikers.

xlash-ingredients_1

BIOTINE

Biotine wordt ook met vitamine H of vitamine B8 aangeduid en zorgt ervoor dat de haargroei wordt gestimuleerd. Je wimpers worden sterker en voller.

xlash-ingredients_2

RHODIOLA ROSEA ROOT EXTRACT

Rhodiola Rosea is verrijkt met aminozuur en polysacchariden, en activeren en stimuleren de groei van de haarfollikels rondom de wimpers.

xlash-ingredients_3

MYRISTOL PENTAPEPTIDE 17

Myristoyl Pentapeptide-17, is één van de meest effectieve ingrediënten is voor langere, dikkere wimpers. Het is klinisch bewezen dat dit ingrediënt de keratineproductie op een cellulair niveau stimuleert en de wimpersgroei bevorderd .

Gezien in

cosmopolitan-210x34
vogue
bazaar
glamour
elle

before and after

results_down1
results_down2
results_down3
xlash-before-after-thumb
xlash-before-after-thumb2
xlash-before-after-thumb3
xlash-before-after-thumb4
xlash-before-after-thumb4

Volg ons op Instagram

Instagram has returned invalid data.

</body>