Contour Cosmetics Lip Contourkit & XLash Eyelash Serum

Door: ilovebudgetmakeup.nl

Contour Cosmetics Lip Contourkit & XLash Eyelash Serum


Sommige merken zeggen mij nog vrij weinig in beautyland wat eigenlijk best zonde is. Maar een tijdje terug kreeg ik een berichtje via het account ‘xlashesbenelux’ of ik producten voor hen wilde testen. Wat ik opgestuurd zal krijgen was voor mij toen nog een verrassing maar ik kan je alvast vertellen dat er een prachtige lipkit bij zat en een wimperserum die ik nu uitgebreid heb getest! Kijk je mee?

Xlash Benelux, daar had ik nog nooit van gehoord. Toen ze mij gingen volgen op Instagram ben ik gelijk gaan kijken wat het merk inhield, want ik vind het leuk om kennis te maken met nieuwe merken.

Hier zie je een printscreen van de feed van het bedrijf. Je kunt hen volgen onder de naam @xlashbenelux . Zoals je misschien wel ziet staat deze in het teken van wimpers en wenkbrauwen. Om kennis te maken kreeg ik het wimperserum opgestuurd. Stiekem schrok ik best wel van de waarde van het product, want deze kost maar liefst €49,95! Dat is niet echt budget, wat ik wel had verwacht toegestuurd te krijgen, maar nee, ik ben flink verwend met zo’n duur product! Door de prijs had ik ook gelijk een hoge verwachting van het product!

Dit zijn mijn wimpers voordat ik het serum gebruikte. Na 21 dagen zal ik resultaat moeten zien volgens XLash! Het product is ook makkelijk aan te brengen, namelijk als een soort van liquid eyeliner, alleen dan in een doorzichtige gelversie!

En dit is het resultaat na drie weken! Ik vergat bijna een foto te maken zonder mascara! Vandaar dat ik al oogschaduw op had.. OOOOPS! Maar ik vind oprecht dat mijn wimpers langer lijken en het grootste verschil vind ik eigenlijk dat mijn wimperkrans voller geworden lijkt, alsof er meer haartjes in zitten dan op de before foto. Dus ja, ik zie wel degelijk verschil!

Tevens zat in hetzelfde pakketje ook een Lip Contourkit van het merk Contour Cosmetics, het zusterbedrijf van XLashesBenelux! Dit merk betreft vooral makeup! LOVE IT! Vooral het Aphrodite palette lijkt me ook nog enorm mooi toe dus deze wil ik in de toekomst nog eens gaan aanschaffen met zijn ‘marmeren’ verpakking. Package Goals!! Contourcosmetics Benelux kun je ook op Instagram volgen, onder de naam Contour Cosmetics Benelux.

Maar vandaag gaan we het hebben over de lipkit. Steeds meer merken komen met lipkits dus ook Contour Cosmetics kon niet achterblijven. Ik kreeg de kleur ‘Vegas’ opgestuurd. Dit is ook de kleur die ik gekozen zal hebben als ik het van hun site zal mogen uitzoeken. Want wauw! Wat is het een prachtige diepe wijnrode kleur!

De verpakking geeft mij ook een luxe gevoel. Ik vind het prachtig zo’n matte huls en dan de dop en de bijpassende lipliner compleet in rosegoud (!!!!!!!). Ook is dit een luxe product die ook niet echt budget is, want deze set kost maar liefst €24,95! Dus ook hier had ik een behoorlijke verwachting van, maar maakt ie het ook waar?

Ik begin de lipliner mijn lippen te omranden, bij donkere, heavy kleuren zoals deze gebruik ik altijd een lipliner, dus het komt goed uit dat er een bijpassende kleur bij zit. De lipliner is enorm romig en laat zich supermakkelijk aanbrengen, bij sommige lipliners moet je behoorlijk duwen zodat ze kleur af gaan geven, maar daar is bij deze geen sprake van, gaat heel makkelijk.. en fijn!

En dan uiteraard de liquid lipstick erover, die ook nog eens matte opdroogt. YAY! Ik houd van matte lippies! Over deze kleur ben ik trouwens ook te spreken terwijl ik hem draag, hij is wel een tintje feller op mijn lippen dan in de huls. Maar ik vind hem prachtig!

En dan na een vermoeiende dag, zoals je aan mijn hoofd wel kunt zien hier op de foto, zitten de lipproducten er nog goed op! Dat kun je op deze foto van de rest van mijn makeup niet echt meer zeggen, want het was warm en ik zweet nogal snel.. mehh.. maar het gaat om het lipproduct en dit hebben zich goed gehouden terwijl ik ondertussen wel gegeten (een broodje) en gedronken heb. Eindelijk eens een rode lipkleur die niet zo snel vervaagd! YAY! Tevens is dit ook niet een extreem uitdrogend product, want van veel matte lipproducten worden mijn lippen vaak schuurpapier aan het einde van de dag.

Mijn conclusie over deze twee producten. – Voor het bedrag dat ze kosten had ik deze items denk ik geskipt, want ik koop zelf niet echt dure producten en al helemaal niet wanneer ik een merk nog niet ken en ik er nog geen reviews over gelezen heb. Nu ik ze in huis heb ga ik ze met plezier verder benutten, want ik ben over beide producten enorm te spreken! Vooral een rode (liquid) lipstick die niet snel vervaagd is heel lastig te vinden.

En ik wil dat marmeren palette binnenkort eens gaan bestellen, want die zit er ook heel veelbelovend uit.

Kende jij deze merken al? Zo nee, ben je ook niewsgierig geworden?

One thought on “Contour Cosmetics Lip Contourkit & XLash Eyelash Serum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *